در این نوشتار قصد داریم در مورد استراتژی معاملاتی scalping کمی صحبت کنیم. این نوع معاملات اسکالپینگ در طول روز انجام میشود که هدف معاملهگر بدست آوردن سود جزئی میباشد. افرادی که از این روش استفاده میکنند بیشتر به دنبال کسب سودهای کوچک در بازار هستند، البته ضمن رعایت نسبت به سود و زیان است. در اصل استراتژی معاملاتی scalping یک نوع استراتژی معاملات محسوب میشود که در آن یک معاملهگر از تغییراتی کمی که بر روی قیمت ارز دیجیتال، در بازه زمانی کم ایجاد میشود بهرهمند میشود. در این روش شما از سود تضمینی برخوردار هستید و حتی در صورتی که قیمت پیشنهادی تغییر نکند، مگر اینکه برخی از معاملهگران علاقهمند به گرفتن قیمتهای بازار باشند. عملکرد آن به این صورت است که بدون اینکه بر قیمت واقعی بازار تأثیربگذارد یک سهم را تبدیل به پول نقد میکند. همچنین توجه داشته باشید که اصولاً معاملات اسکالپینگ زمانی انجام میشود که مقدار زیادی سرمایه درگیر باشد.
معاملات اسکالپینگ یک نوع استراتژی معاملاتی محسوب میشود که در آن معاملهگر در طول روز به دنبال سود خیلی کم، در حد چند درصد میباشد. بیشترین هدف یک اسکالپر کسب سودهای کوچک در بازار ارز دیجیتال است و از این رو خیلی از استراتژیها وجود دارند که میتوانید از آنها برای اسکالپ استفاده کنید.
با استفاده از این روش میتوانید در معاملات خود سود بالایی به همراه داشته باشید و ضررهای احتمالی در معاملات خود را کاهش دهید.
بیشتر بخوانید: استراتژی فارکس چیست
از این رو برای کسب موفقعیت در هر استراتژی مورد نظر خود بایستی تمامی نکات مربوط به آن را فرا گرفت تا به وسیلهی جمعآوری دانش یک مسیر سودآور را بدست آورید. همچنین معاملات اسکالپینگ نیز وابسته به همین موضوع هستند که بایستی نکات اساسی و پایه آن را در نر داتشه باشید. این را هم در نظر داشته باشید که استراتژی معاملاتی اسکالپینگ به هیچ عنوان برای افراد تازهوارد مناسب نمیباشد و ممکن است در صورت نداشتن اطلاعات کافی باعث از دست دادن داراییهای شما شود.
چند روش استراتژی ارزهای دیجیتال که به وسیلهی روش اسکالپینگ، باعث سودآوری میشوند را نام خواهیم برد.
این اندیکاتور استوکاستیک، مومنتوم حرکت قیمت را تعیین میکند. وضعیت مومنتوم همیشه قبل از خود قیمت تغییر میکند. برای درک این مسئله یک مثال بیان میکنیم؛ فرض داشته باشید که یک موشک به هوا پرتاب شده باشد. برای اینکه این موشک متوقف شود باید خاموش یا باید سرعت خود را کاهش دهد. اسکالپینگ با استفاده از اندیکاتور استوکاستیک حرکتها را در روند بازار تشخیص میدهد. این اندیکاتور نسبت به محدوده زمانی اخیر، موقعیت فعلی قیمت را نشان میدهد. در کل هدف اصلی استوکاستیک برای مقایسهی قیمت فعلی با قیمتهای اخیر است که از این رو بتواند نقاط بازگشت نمودار را تعیین کند. بهتر است بدانید که حرکتهای نزولی یا صعودی نیز از این روش شناسایی میشود. معمولاً اندیکاتور استوکاستیک از دو خط K و D تشکیل شده است که بین سطوح ۰ تا ۱۰۰ نوسان میکنند.
تفاوت عمده این دو خط سریع و کند در میزان حساسیت آنها است. خط K نسبت به خط D حساسیت بیشتری به تغییرات قیمت نشان میدهد و همین عمر سبب میشود که سیکنالهای معاملاتی بیشتری تولید کند.
بیشتر بخوانید: بهترین اندیکاتورهای تشخیص روند
همهی اندیکاتورها نتایج محاسبات ریاضی هستند که سعی دارند به وسیلهی این توابع، آینده قیمت توکنها را پیش بینی کنند. یکیدیگر از اندیکاتورهای پرکاربرد بازارهای ارز دیجیتال، اندیکاتور پارابولیک میباشد. در نمودار به شکل نقطهچین در بالا و پایین نمودار قیمت قرار گرفته است. از این رو معاملهگران با استفاده از این اندیکاتور، برای تشخیص روند صعودی یا نزولی بهره میگیرند. در ادامه برای آموزش scalping، سیگنالهای خرید و فروش پارابولیک را توضیح خواهیم داد.
اسکالپینگ چیست؟ سوالی بود که در این مقاله به آن پرداختیم که به عنوان یک استراتژی معاملاتی شناخته میشود. عملکرد آن به این صورت است که معاملهگر به دنبال سودهای جزئی یا کم در طول روز میگردد. همچنین به این نکته توجه داشته باشید که این روش برای افراد مبتدی توصیه نمیشود؛ به دلیل اینکه افرادی که قصد استفاده از این روش را داردن باید از مهارت ریاضی بالایی برخوردار باشند.